iPhone 6 Plus krijgt concurrentie met LG G4 Note

0

iPhone 6 Plus krijgt concurrentie met LG G4 Note

Recente geruchten stellen dat LG werkt aan de LG G4 Note. Deze gloednieuwe smartphone moet voor het merk de concurrentie aan gaan met de Samsung Galaxy Note 4 en de iPhone 6 Plus. Als de geruchten waarheid worden zou LG dus dit jaar nog met twee nieuwe vlaggenschepen op de markt komen.

High-end Android smartphone

De geruchten over de LG G4 Note komen uit de hoek van The Korea Herald. Deze stelt dat LG vorige maand een patent zou hebben aangevraagd om een grotere smartphone op de markt los te kunnen laten. Veel details over de toekomstige smartphone zijn er nog niet bekend, al zou het gaan om een high-end Android systeem die ergens in de tweede helft van dit jaar moet gaan verschijnen. De aankondiging van de gewone LG G4 zou volgens experts ergens in april gaan gebeuren. Deze smartphone beschikt over een licht gebogen 3K-scherm en heeft verbeterde camera’s aan boord evenals een opgefriste interface.

Niet de eerste keer

Dat LG er voor kiest om een grotere smartphone op de markt te brengen die de concurrentie aan moet gaan met, met name de iPhone 6 Plus is niet zo vreemd. In het verleden heeft de fabrikant reeds diverse zogenaamde phablets op de markt losgelaten onder de vorm van de Optimus G Pro en de G Pro 2. Over het beeldscherm waar de nieuwe LG-smartphone over zal beschikken is nog niet veel bekend. Wel lijkt nu reeds duidelijk dat het scherm groter wordt dan deze van de LG G4 en die had reeds een behoorlijke 5,5-inch aan boord. Benieuwd dus hoe groot LG durft te gaan en of de nieuwe smartphone wel degelijk kan knagen aan het forse marktaandeel waar de iPhone 6 Plus tegenwoordig over beschikt.

Steeds grotere beeldschermen

Dat LG er eveneens voor kiest om een smartphone met een nog groter beeldscherm op de markt te brengen is niet zo vreemd. Consumenten blijken vandaag de dag steeds vaker op zoek naar een combinatie van een klassieke smartphone met een tablet. Het grotere beeldscherm speelt daarbij een cruciale rol. De Samsung Galaxy Note 4 en de iPhone 6 Plus zijn wat dat betreft de vlaggenschepen van de huidige markt, maar wie weet kan deze concurrentie van LG een beetje aan het marktaandeel knagen. We zijn alvast benieuwd!

Share.

About Author

Comments are closed.