In welke kleur wil jij je iPhone 7?

0

In welke kleur wil jij je iPhone 7?

De iPhone 7 is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, waarvan 2 verschillende kleuren zwart: matzwart en gitzwart en de kleuren zilver, goud en roségoud. Iedereen heeft een eigen smaak en de kleur is afhankelijk van jouw voorkeuren. Toch zitten er aan iedere kleur voor- en nadelen. We zetten ze op een rijtje zodat je uiteindelijk gemakkelijker een keuze kunt maken.

Wat verkoop je het snelste door?

Als je een nieuwe iPhone koopt denk je natuurlijk niet meteen aan doorverkopen, dat is logisch. Toch is dit wel een belangrijk punt om rekening mee te houden bij het kopen van een iPhone. De zwarte kleur is het meest populair en kan daardoor net wat gemakkelijker doorverkocht worden dan bijvoorbeeld een gouden of roségouden iPhone. Echter kan wel de behuizing van de gitzwarte iPhone doffer worden door slijtage. Dit kan van invloed zijn op je doorverkoop, daarnaast houdt niet iedereen van een glimmende kleur. De mat zwarte kleur zou dus het beste zijn. Ook krasjes en slijtage zie je veel minder goed op de matte kleuren.

Frontkleur, zwart of wit

De 2 zwarte iPhones hebben ook een zwarte frontkleur, de andere modellen hebben allemaal een wit front. De zwarte kleur steekt vaak meer af bij het scherm omdat het contrast tussen het front en het beeldscherm erg groot is. Veel apps hebben een witte achtergrond, zoals e-mail apps, social media en bericht-apps. In combinatie met een wit frontje heeft dit een rustigere uitstraling omdat het contrast niet zo groot is.

Als je iemand bent die vaak video’s kijkt of spelletjes speelt op je iPhone is een zwart frontje juist fijner. Bij deze activiteiten kijk je langer naar het telefoon scherm, waardoor zwart juist meer rust geeft. Filmpjes en games hebben vaak een donkerdere achtergrond waardoor het contrast met zwart minder groot is. Het is dus afhankelijk van je iPhone gebruik welke frontkleur het beste bij je past.

Aanbieding bepaalde kleur iPhone

De kleur die je kiest kan dus van meerdere factoren afhankelijk zijn. Het is wel zo dat een iPhone 7 aanbieding soms alleen geldt voor een bepaalde kleur uit de serie. Mocht je minder kieskeurig zijn wat de kleur betreft is zo’n aanbieding natuurlijk ideaal.

Share.

About Author

Leave A Reply